Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Θα σου φέρω την τακούνα στο κεφάλι!

Μεταξύ μας... έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα παπούτσια, κανείς δεν θα το ήθελε αυτό! Μα τακούνια είναι αυτά; Είπαμε, εμείς οι κοντές, θα βάλουμε το κατιτίς μας, να ανέβουμε κανά επίπεδο. Βάζουμε και την εγκυκλοπαίδεια Larous στο κεφάλι και πάμε σάτρα πάτρα τον διάδρομο για να μάθουμε να περπατάμε σαν την Καγιά πάνω στο δεκάποντο, χωρίς να φιλήσουν τα μούτρα μας τη φλοκάτη. Αλλά βάστα! Αυτά είναι τακούνια δολοφονίας. Πώς θα περπατήσουμε my girlfriend με δαύτα;


Η φιλενάδα η Victoria πάντως, ως λάτρης της up-to-date μόδας, έτρεξε να τα ασπαστεί... τα ανύπαρκτα τακούνια.

Δεν μπορεί, κάποια λογική θα υπάρχει. Μάλλον θα είναι αόρατα.

Ή ίσως να έχουν τοποθετήσει κανα 5κιλο μέταλλο στην λειψή σόλα, για να κρατάει τα μπόσικα.

Και πες, της Beckam της τα κρατάει τα μπόσικα. Η φίλη μου που λατρεύει και τα προφιτερόλ και τη μόδα, πώς θα τ'ασπαστεί...;;;


Το ατάκουνο παπούτσι ανήκει στον οίκο Antonio Berardi.



Και ερχόμαστε τώρα σε αυτό το ζευγάρι DIOR, στο χρώμα της σαμπάνιας. Πέρα από το ότι στηρίζονται σε τετραόροφα τακούνια... δεν μπορείς να μην σταθείς στον χρυσό τζερτζελέ που τα διακοσμεί... Υπερπαραγωγή. Φαντάσου τώρα εσύ, να βγεις να το περπατήσεις στη γειτονιά σου. Άντε, αν σε χαλάει το μέρος, φαντάσου ένα Κολωνάκι, ή ένα trendy bar στη Κηφισιά. Και πάλι. Κι η κόρη του Αη Βασίλη να τα φόραγε, πάλι σαν παραγεμισμένο κοτόπουλο θα φαινότανε.



Κι έλεγα όλη μέρα εχτές... "Τι να φορέσω για να πάω για μπάλα, τώρα που τα nike είναι στο πλυντήριο;"

Ναι. Είναι το παπούτσι ποδοσφαίρου.

Ξέρεις τι τάκλιν κάνεις με δαύτο;

Το τακούνι "ανάποδο ποτήρι για λικέρ", με 2 μπιλίτσες δεξιά κι αριστερά σας κάτι παλιά λαστιχάκια που δένανε τις κοτσίδες τους παλιά οι παιδούλες (πριν ανακαλύψουν τα eyeliner και τα κονσιλερ), αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε απλή σας εμφάνιση.

Λιτή κι απέριτη, αν θέλεις να είσαι, στρώνεις στη γάμπα αυτη τη πέντε πόντων γλασόλα, και είσαι πλήρως εξοπλισμένη για πασαρέλα drug queen.
Παπούτσι Louis Vuitton, σου λέει μετά.


Και τώρα τα αγαπημένα μου. Βγαίνουν σε πολλά χαρμόσυνα χρωματάκια, για να τα παρελάσετε στις αίθουσες της σχολής,
της δουλειάς,
του εργοστασίου,
ακόμα και του γυμναστηρίου!

Marc Jacobs κοπελιές, για την πλήρη ασφάλεια σε κάθε μας βάδισμα.

Αυτό που λένε "περπατάω και πετάω".


Jesus Christ. Και ναι τα είδα όλα. Όχι τίποτα. Τα πουλάνε και πανάκριβα, ούτε δόση οικοπέδου δηλαδή. See ya next time. Ciao bye!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου