Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

The BLACK LIST!


Είναι η αποστολή μας για το 2010. Είναι το χρεός μας προς το 2009.

Σε 3 μέρες το 2009 φεύγει, και το διαδέχεται ένα νέο έτος, άγνωστο, μυστήριο και μακροσκελές! Αλήθεια, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη ανασκόπηση της φετινής χρονιάς; Δυσκολεύεστε ε; Με τόσα γεγονότα, τόσες εξελίξεις, και με το ίδιο μυαλό χειμώνα καλοκαίρι, είναι λογικό να αδυνατείτε να θέσετε σε μια σειρά τα όσα συνέβησαν το 2009.

Γι'αυτό υπάρχει η Black List. Είναι μια λίστα που άπαξ και την κάνετε, τη σκεφτείτε, την ολοκληρώσετε, θα νιώσετε σαν να πέρασαν μπροστά από τα μάτια σας, όλα εκείνα που σας ενθουσίασαν, πλήγωσαν, άλλαξαν, εξέπληξαν, συγκίνησαν κτλ όλη αυτή τη χρονιά. Και βέβαια, επειδή όπως είπαμε τούτο το έτος θα πάρει τον μπ***, πρέπει να φροντίσουμε να υποδεχθούμε με όμορφο τρόπο το νέο έτος, να το καλοπιάσουμε.

Πάρτε λοιπόν χαρτί και μολύβι.
Και αρχίστε να γράφετε σε μια κόλλα χαρτί, τα εξής:

2009
- ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
α) Στην προσωπική μου ζωή (οικογένεια, φίλοι, σχέσεις)
β) Στην επαγγελματική μου ζωή

- ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

- ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

2010
- ΣΤΟΧΟΙ / ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

- ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ

- ΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ


Το μόνο που μένει είναι να συμπληρώσετε τα ζητούμενα, σαν τεστάκι της προσωπικότητάς σας. Όταν το ολοκληρώσετε, θα με θυμηθείτε. Του χρόνου, να είμαστε καλά, αναζητήστε τούτο το χαρτί. Θα δείτε αν αυτά που είχατε θέσει ως στόχους τα πετύχατε, και αν αποφύγατε τελικά όσα είχατε σταμπάρει.

Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη αλλαγή έτους, γιατί μην ξεχνάτε, ότι όπως θα σας βρει 2010 όταν θα "μπαίνει", έτσι θα σας πάει και όλόκληρη η χρονιά!

HAPPY NEW YEAR TO ALL OF YOU... ciao bye!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου